Скандална заповед на здравния министър Ананиев се готви !

1. Вечерен час!

 

2. КПП – та по градовете !

3 . Затваряне на заведенията!

Ще бъде обявено пред медиите, че е станала неконтрелериуема кризата с covid 19.

Така ще се опитат чрез тази заповед да задържат кабинета и да бъдат потушени протестите срещу кабинета .

Тази заповед я готвят да влезе в сила на 17.07.2020

Споделете за да знае народа какво готви хунтата срещу народа!

Седемдесет и седем са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция през изминалото денонощие, като през последните 24 часа са направени 1198 PCR теста.

Това показва Националната информационна система, съобщиха от здравното ведомство.

Разпределението по области по настоящ адрес е – Благоевград – 7; Бургас – 5; Варна – 9; Велико Търново – 2; Видин – 1; Кюстендил – 3; Ловеч – 1; Пазарджик – 1; Перник – 1; Пловдив – 8; Разград – 2; Сливен – 3; Смолян – 1; София-област – 2; София-град – 31.

istinskitenovini.bg

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Тези хора ще ни състят. Когато започна епидемията те какво направиха. Само маски, ръкавици, да не излизаме от вкъщи и да не се събираме на едно място. Много неща останаха във въздуха. Когато казаха възрастните хора да пазаруват между 8:30 и 10:30 часа те не го правиха, те ходих след този час. Тогава още трябваше да им забранят след този час да нямат право да влизат в магазините. Още тогава възрастните хора не спазваха нищо. И ние взимаме пример от тех. Когато им направиш забележка те започват да те обиждат. Ами полицията, къде беше, ако бяха прави ли тези неща, който им бяха каза ли,не мисля щях ме да стигнем до тук. Хора ние сами си го правим да сме в това положение. И сега се дигаме на протести и защо. Да бяхме изтраели тези 3 месеца и да бях ме спазва ли всичко да сега нещата щяха да са почти нормални с леки правила.

  2. Лъжат като брадати цигани.Прочетохте ли СМС между Ананиев и Минетчийски.Да вдигнем бройката по 2000лв ще даваме по болниците .Те кога са виждали толкова пари.След пика ще си по богат и т.н.Никакви КПП не трябва да има ще информираме и европа за това.Всичко е лъжа и измама .Тя Кьовеши ще ги оправи един по един.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук