Гражданката Петя Трендафилова защити президента на България Румен Радев. Повод за коментара ѝ са нападките към държавния глава. Жената написа мнението си и се свърза с екипа на Искра.бг с молба да го публикуваме.

Текстът е пуснат без редакторска намеса:

Защитавам президента на страната ни Румен Радев, защото като гражданин на Република България виждам как непрекъснато всички го нападат заради неговите речи и изказвания.

Искам да се обърна към всички, които са против държавния глава. Към онези, които коментират думите му.

Румен Радев е един честен, достоен, умен, образован, интелигентен президент. И не е на
ниско ниво като Вас! Дори и да се опитвате да нападате държавния глава с остри реплики, то ще Ви кажа – президентът ни има едно средство, с което борави – истината!

Именно с истината е спечелил доверие. Заради истините, които казва събира негативи.
Явно истината не се приема добре от определен кръг хора. Очевидно тя засяга интересите им.

На страната на президента Румен Радев съм. Защото в битката, която се опитват всички да водят срещу него, не печели единствено истината! Президентът ни Румен Радев има смелостта да я каже! Сблъсъкът и конфликтите между него и управляващите са породени именно от истината!

Горда съм с държавния глава Румен Радев, защото точно великите, честни и достойни хора смело заявяват своята позиция пред обществото! Горда съм, защото виждам, че начело на държавата ни имаме президент, който защитава националните интереси. Защото е откровен, директен и открит пред всички! Това е той – президентът на Република България Румен Радев!

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук