През февруари 2015г. парламента гласува 16 МИЛИАРДА ВЪНШЕН ЗАЕМ, като резерв за Горанов при необходимост, помниш ли, Бойко?

Помниш ли, мутро крадлива?

Какво стана с тези милиарди, че сега трябва нови 10 МИЛИАРДА да теглим?

През 2012г. със същият Горанов откраднахте и 1.5 МИЛИАРДА от резерва на Здравната каса, а тях помниш ли, Бойко? Ти може и да си забравил, но хиляди близки на болни, които умряха заради твоята алчност помнят!

А онези 16 МИЛИАРДА източено ДДС, които БОЕЦ разкрихме, помниш ли Бойко? Или си забравил, че твоите котараци ги източиха, че твоят и на Пеевски слугата Гешев се споразумя с тях и се оказа, че парите ги няма, но и престъпление няма? А онези 3 МИЛИАРДА излишък, които изядохте преди нова година забрави ли ги, Бойко? Не наядохте ли се? А помниш ли, че само преди дни се кълнеше, че си „добър стопанин“ и няма да теглиш заем, за да не „плащат децата ни“? Помниш ли лъжец долен? Вярно е, че вашите деца няма да плащат, нашите деца и внуци ще плащат! И сега какво? Пак грабеж, крадлък и схеми, а народа да мре тихо, за да не пречи на стабилността ли? Как така МИЛИАРДИ ще теглите, а за хората няма тестове, които струват по 8 лева? Що за изрод трябва да си, за да крадеш от народ под карантина? Що за изрод трябва да си, за да крадеш от болните?

Знам, че те е страх, Бойко и затова искаш да превърнеш цялата държава в концлагер, а гражданите в престъпници! Да ги следиш, преследваш и мачкаш без съд и присъда! Като менторите си, като всеки презрян диктатор!

След „Виденовата зима“ идва „Бойковото лято“ и прошка няма да има, Бойко. БОЕЦ не забравяме и никога не се отказваме. Ще плащате за всичко! Скоро!

Informiran.net

loading...

1 коментар

  1. Много хубаво е написано от Боец .Бойко ако има Господ а то има Ти ще си платиш ,но и Твоите близки повличаш да плащат .Защото в Светото писание е казано „Дядовците яли кисело грозде ,а зъбите на внуците скърцали“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук