Станахме жертви на отмъщение! Човекът, който живее в апартамента над нас ни беше оставил бележа: „Вие сте много шумни! От Танзания ли сте? В Европа ние затваряме вратите си нежно и спокойно. Вие диваци ли сте? Ще се обадя в полицията следващия път. “
Първият обявен случай с коронавирус в Пиринско беше 9- годишен англичанин, поставен под карантина в апартамент в Банско, заедно с него в апартамента бе и семейството му.. След информацията за детето, дойде и новината за 78 -годишния турист, който обаче няма нищо общо със семейството на 9-годишното дете. Днес бащата на малкия пациент направи скандално изявление, което Struma. com публикува в превод, без да се намесваме.

Ето какво заяви Матю Джепсън: „Аз и моите 2 момчета бяхме част от петчленното семейство, обвинени, че имат коронавирус в Банско, бих искал да кажа на хората някои от истинските факти, защото знам, че все още се разпространяват лъжи за нас:

1 – Съседът ни горе, който има апартамент директно над нашия, съобщи в полицията, че имаме коронавирус (той каза, че сме били в контакт с някой, за когото е потвърдено, че го има в Англия), но се оказа, че тези хора, които съобщават, че били заразени – нямат вирус, дори не са били тествани.

2 -Бяхме тествани и ни казаха да не излизаме от апартамента или ще отидем в затвора за 3 години и да чакаме резултатите си.

3 – След 2 дни ни казаха, че най-малкият сред нас, е носител, но няма да признаци на вируса, останалите от нас бяха с отрицателни проби.

4 – Вие или сте положителни или отрицателни за вируса, тестът не може да ви каже дали просто го пренасяте (някой е лъгал).

5 – Ние се опитахме в продължение на 4 дни да получим резултатите си в писмена форма, но някой не допускаше пускането им.

6 – Свързахме се с британското правителство и британското посолство в България, като те поискаха повторни тестове и публикуването на нашите оригинални резултати. След 6 дни резултатите пристигнаха.

7 – НИЕ ВСИЧКИ СМЕ С ОТРИЦАТЕЛНИ ПРОБИ ЗА КОРОНАВИРУС.

8 – Петък вечерта бяхме взети от нашия апартамент от Британското посолство и ни предоставиха полицейски ескорт от планината.

9 – Вече сме вкъщи. Абсолютно отвратително е това, което преживяхме и в което бяхме обвинени.

Имам няколко въпроса, които трябва да получат отговор:

1- Кой е човекът над нашия апартамент, който ни обвини, че имаме вирусът?

2 – Защо би причинил това на невинни хора?

3 – Защо казаха, че 9-годишното ни момченце е носител (можете да бъдете само положителни или отрицателни за вируса)?

4 – Защо не ни бяха дадени нашите резултати?

5 – Защо властите все още не казват истината? Искам също да добавя, че в Банско има някои фантастични хора, които ни помогнаха и бих искал да им благодаря!

П. П. Това е писмото, което беше прикрепено към вратата ни от съседа плюс нашите резултати минус имената на двама членове на нашата група, тъй като зависи от тях дали искат да се назоват, няма какво да крия, властите разследват това. Превод на бележката от съседа на горния етаж: „Вие сте много шумни! От Танзания ли сте? В Европа ние затваряме вратите си нежно и спокойно. Вие диваци ли сте? Ще се обадя в полицията следващия път. “

Оставяме написаното без коментар. Нека службите се самосезират и извършат проверка за истинността на публикуваното от Матю. Към изявлението си той е приложил и отрицателните резултати още от 14 март.. т.е първите им резултати

Превод Struma.com Вени Иванова

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук