Десислава Атанасова, не разбира призива на хората в социалните мрежи да си дарят заплатите на болниците и да направят дарения от банковите си сметки на здравните заведения.

Според острието на Герб, това е поредният опит за провокация на една група хора, които целят само скандали и дестабилизация. Ето какво още написа депутатката острие на Герб във Фейсбук:

„Чета от няколко дена призиви българските депутати да си даряли заплатите на болниците, но не виждам някой да призовава президентът да направи същото. Ествено ние депутатите отново трябва да сме виновни и да сме сочени с пръст, докато други черпят политически дивидент дори от тази страшна криза Covid-19.

Тези провокации към Парламента целят отново дестабилизация на България и то в момент на криза и всички знаем, коя е групата от хора, които седят зад това.

Не мисля, че депутатите трябва да даряват заплатите си, защото ние сме всеки ден на първа линия в борбата със заразата и в момента е видно, че като ходим всички на работа ние рискуваме живота и здравето си, но сме там в Парламента, защото България и българите имат нужда от нас и са ни гласували доверие да решим и тази криза.

Ние не трябва да даряваме, не трябва да се поддаваме на тези провокации,  защото ние  сме онези, които правим и невъзможното в момента да спасим България и ще я спасим така както я спасихме и от режима и управлението на комунистите, които помним какво оставиха от България преди само 10 години.“

Източник: manimanibg.blogspot.com/

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук