Перничани тотално изтрещяха: Правят молебен за вода и плашат с бомби и взривове в социалните мрежи! (ВИДЕО)

Заплахата идва от евангелистът Марио Владимиров, който участва в реалитито „Размяна на съпруги“

0
1687

Перничани организират молебен и шествие заради тежкото безводие в града. Мирната проява е насрочена за 29 декември между 12:30 и 14:30 часа, съобщи Информационна агенция News24bg.com.

Предвижда се шествието да започне от края на улица „Търговска“ при Съдебната палата и да продължи през площада до черквата „Св. Иван Рилски“, където ще бъде отслужен молебен за здраве.

По този повод организаторите на събитието са пуснали инструкции за това как да протече гражданското шествие и призовават всички то да бъде мирно.

Ето какво гласят правилата за участие:

1. Участниците в шествието и молебена не трябва да са употребили алкохол.

2. По никакъв начин не нарушавайте обществения ред.

3. Не се допуска носенето на каквото и да било оръжие или други специално предназначени или приспособени предмети, които могат да се използват против живота и здравето на хората, или за причиняване на материални щети.

4. Не извършвайте никакви провокативни действия срещу полицаите. Не забравяйте, че те също са перничани.

5. Носете бутилки за вода без капачки.

6. Не слагайте качулки и маски на лицата.

7. Не се отклонявайте от обявения първоначален маршрут.

8. Носете националното знаме или знамена с цветовете на Перник.

9. Облечете жълти светлоотразителни жилетки при възможност.

10. Пред храма трябва да сме тихи и смирени.

11. След събитието да се приберем по домовете си с достойнство.

Вчера след острия си коментар за водната криза в Перник, премиерът Борисов задължи министъра на икономиката Емил Караниколов да живее в града до приключването на кошмара.

News24bg.com припомня, че отново вчера министър Караниколов обяви, че „60-годишно безумие е причина за бедствието в Перник“.

Междуврменно риалити звездата от Перник от „Размяна на съпруги“ Марио Владимиров заплаши, че ще взриви ВиК – Перник.

Това той съобщи на лайф чат във видеообръщение от профила си във Фейсбук.

Не се ли пусне тази вода, след нова година в пик час ще взривя сградата на ВиК. Тогава може би ще се обърне внимание и бързо ще дойдат да ми сложат белезниците, защото искам да взривя ВиК. Това не се издържа. Да кажат къде е проблемът, ако не е във ВиК, защото аз много бързо ще го намеря – в първия работен ден след нова година, в пик часа ще взривя сградата на ВиК! Да го знаят всички институции, да се вдигнат на крака и да започнат да решават проблеми, защото ще сме по-зле от Чернобил. Ще взривя сградата на ВиК с бомба, ще видите какво е тероризъм“, казва евангелистът Марио Владимиров.

Марио каза, че близо час не можел да се свърже с ВиК Перник.

Вече не се издържа, часът е 18:00, а нямаме никаква вода, имаме малки деца, ще плъзнат зарази. Какво правим с хората, които не могат да си купят минерална вода? Какво правим с децата, които без да ги забележиш се протегнат и пият вода то чешмата?“, гневи се перничанинът.

Звъня на ВиК, всички оператори били заети….ало, ма вие да не сте мобилен оператор, малоумници?… Вие сте ВиК…и трябва да имате 24 часа хора на линия. За това ви се плаща. А искате да вдигате водата…трагедия…жалка трагедия“, беснее Марио.

За какви ли не други неща има наказани, тук няма. Перник, искат да го затрият ли? Какво правим?….Стомана крадяла вода, ама кой е виновен за това, кой го е допуснал?“, възмутен е Марио.

При земетресението от 2012 г. се плашихте да не се спука стената на този язовир и да направи наводнение, а сега няма капка вода. Къде е водата?“, пита Марио.

Искат от новия кмет да направи чудеса, как да ги направи? В дъното на проблема не е Вяра Церовска. И ако не се променят нещата, ще сме на това положение. Сега е Перник, утре ще е друга провинция, докато не се стигне и до София“, казва още Марио Владимиров.

Публикувахте от Mario Vladimirov в Четвъртък, 26 декември 2019 г.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук