Когато 29-годишната американка Дара Крауч пристигнала в болницата, за да роди второто си дете, била абсолютно сигурна, че пак ще има момиченце.

И нямало причина да не е така, защото за последните 50 години в семейството й не се било раждало нито едно момче.

Дара работела като медицинска сестра в родилното отделение на местната болница. Младата жена безброй пъти ставала свидетел на радостта на родителите, които разбирали пола на бебето си в деня на раждането.

„Разбирам родителите, които искат да знаят пола на детето си предварително, както и тези, които предпочитат да се изненадат. Смятам, че да стоиш в неведение си има известен чар“, казва Дара.

Може би затова тя и съпругът й Ерик решили да направят раждането незабравимо и изобщо не искали да знаят дали чакат момче, или момиче.

Когато големият ден настъпил, те поканили фотографката Нийли Кер-Фокс, за да увековечи важното събитие. Жената заснела появата на бял свят и на първото им дете, което се родило преди три години.

Дара била убедена, че и втората й рожба ще е момиченце. Но когато сестрата й съобщила: „Честито, имате си момче!“, младата майка била повече от шокирана.

А фотографката успяла да запечата реакцията й в най-правилния момент.

„Когато акушерката ми Мелиса взе бебето и каза, че е момче, бях шокирана! Бях толкова развълнувана!“, спомни си Дара. „Съпругът ми също очакваше момиче. Виждайки момченцето, заплака“, добавя тя.

Щастливите родители кръстили малчугана Лиъм. За Дара и Ерик той очевидно е много специален.

Малката им дъщеря също била щастлива да се запознае с малкия си брат.

От 6 години фотографката Нийли Кер-Фоксснима бременни и майки с деца, често присъства и в родилната зала. „Никога не съм виждала подобна реакция, въпреки че съм била на близо 100 раждания“, казва тя.

„Един ден синът й ще види снимките, които направих в този ден, и ще разбере, че родителите му с нетърпение са очаквали появата му и са се радвали да се срещнат с него“, добавя Нийли Кер-Фокс.

Жената признава, че вероятно никога повече няма да успее да направи такъв емоционален кадър. „Много съм благодарен на Дара, че позволи на целия свят да види този момент“, казва още тя. /jenata.blitz.bg

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук