Австрийската професионална колоездачка Натали Бирли, която преживя умопомрачителна драма, след като беше отвлечена, разкри стряскащи подробности. БЛИЦ вече информира своите читатели за екшъна, но сега ви предлагаме разказа на жената в детайли.

„Беше към 16:30 часа във вторник. Бързах да се прибере към вкъщи, тъй като партньорът ми се грижеше сам за тримесечния ни син. Един червен ван изведнъж ме удари. Паднах, счупих лявата си предмишница. Шофьорът излезе от колата и ме удари с дървен прът. Загубих съзнание, а когато се съвзех, бях в някаква къща – чисто гола и завързана за едно кресло.

Мъжът изсъска през зъби: „Направи това, което искам, и утре ще бъдеш свободна“.

Изпаднах в още по-голям шок. Той беше въоръжен с нож. Завърза очите ми и ме караше да пия вино, уиски и разни други алкохолни напитки. Започна да пъха в устата ми първо бутилка, а после и чаша.  После ме завлече към вана с ледена вода и потопи главата ми в нея. След това омекна….

Когато дойдох пак на себе си, забелязах, че в къщата е пълно с орхидеи. Започнах да говоря за тях – колко са красиви и прекрасни. Мъжът изведнъж се промени. Стана мил и кротък. Разкри, че бил градинар, баща му починал, майка му започнала да пие, приятелката му изневерила”.

Впоследствие Натали го помолила той да я освободи и обещала да разпространи версията, че става въпрос за случаен инцидент. Учудващо за нея мъжът се съгласил. Отвързал я и я пуснал да ги ходи.

Бирли веднага звъннала на мъжа си, а след това и на полицията.

Около 3 часа през нощта срещу сряда полицията арестува 33-годишния мъж в дома му.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук