Израелски туристи са станали жертва на агресивно поведение от страна на хотелиер в курорта Слънчев бряг. Чужденците са били изгонени от хотела с ритници.

Гласност на скандалната случка даде израелската телевизия „Канал 2“. Медията излъчи кадри от инцидента, заснети с телефон. Видео бе разпространено и във Фейсбук.

На кадрите се вижда как млад мъж се опитва да изгони група жени и деца от фоайето на хотела, като първоначално ги подбутва, впоследствие посяга с крак към телефона в ръцете на посетителка, и ругае.

При опита му да нанесе удар, мъжът се подхлъзва и пада на земята. Чужденките неколкократно го предупреждават да не ги докосва, но се стига до изземане на телефон, с който свидетелка снима случващото се.

Туристите твърдят, че са резервирали предварително стая за двама възрастни и две деца. При пристигането в хотела се е оказало, че стаята им е заета. Управителите са поискали да ги настанят в друг хотел, но туристите са отказали. Впоследствие се е стигнало до вербален и физически сблъсък.

Управителят на хотела твърди, че към него също е упражнено насилие.

Бай Ганьо хотелиер, семейство от чужбина(Израел), идват в БГ на почивка с децата си, апартамента, който са резервирали е продаден на други, а те са прогонени с псувни, ритници и с думите "изчезвай от хотела, джипси".Според непотвърдена информация хотела е Best Western PLUS Premium Inn Hotel & CasinoСрам и позор…

Публикувахте от Ромите в България в Четвъртък, 11 юли 2019 г.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук