Забранената зона на Чернобил привлича като с магнит туристи от цял свят, жадни за силни емоции и адреналин. Един от тях е получил всичко, което е искал. Той е видял странно създание, от което кръвта му направо е замръзнала.

Туристът се изправил лице в лице с чудовището и го е заснел с камерата си. Кръстил го е „чернобилското чудовище”.

По думите на експерт, чието име не се съобщава, и до ден днешен нивото на радиация в Чернобил е много високо и не е странно, че там са ставали и продължават да се случват страшни мутации. Жадният за емоции турист се спасил от сигурна смърт благодарение на бързите си крака. В противен случай странното създание е щяло да му даде добър урок.

Най-вероятно нещото някога е било човек, но с годините е претърпяло сериозни изменения във външния вид и поведението си. За съжаление, камерата не е успяла да заснеме ясно създанието. Не е изключено това да е заради високата радиация, което чудовището излъчва.

Със сигурност в призрачния град Припят има и други такива страховити същества. Обстоятелствата са ги принудили да живеят като животни и да ловуват с дни. Те отдавна са забравили какво е да бъдеш човек./blitz.bg/

 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук