Овчар извел стадото на паша в местността „Умище“. По същото време там била на разходка и жертвата му. Двамата се познавали визуално. След като я видял, обвиняемият прибрал овцете и я причакал на безлюдно място.

Връщайки се, жената го видяла, но не му обърнала внимание. Тогава обвиняемият внезапно я сграбчил с ръце в областта на гръдния кош и започнал да я стиска така, че да не може да се съпротивлява. Пострадалата изпитала силни болки и започнала да вика за помощ. Мъжът я заплашил, че ще я „пребие“ и ще й „пререже гърлото“, след което я съборил на земята и тя паднала гърбом. Насилникът незабавно сграбчил панталоните и бельото, с които била обута жената, събул ги и ги захвърлил настрани.

Силата, с която той извършвал агресивните си действия била толкова голяма, че съпротивата, която жената оказвала, била безуспешна, заради физическото му превъзходство. Освен че я стискал в областта на гърлото, той не спирал да я заплашва, че „ще й пререже гърлото, ако не млъкне“.

Пострадалата не преставала да вика и да полага всякакви усилия да се освободи от захвата на разгонения мъж, поради което той не успял да осъществи съвкупление с нея. Изплашената жена успяла набързо да се облече и побягнала към селото. Първоначално не искала да съобщава за случилото се, тъй като изпитвала срам и неудобство. Въпреки това, окуражена от близките си, подала сигнал за случилото се пред полицейските органи при РУ гр. Перник.

При залавянето на обвиняемия той оказал физическа съпротива на полицейските служители.

Предстои наказателното производство срещу обвиняемия, който е осъждан, да продължи в съда. Понастоящем той е с мярка за неотклонение „задържане под стража“.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук