Значителна част от българите нямаме български произход, това е обективен исторически факт.
Това коментира  министърката на външните работи Екатерина Захариева.
Възродителният процес не тръгва от комунистите. Още след така нареченото „Освобождение“ започва процес на насилствена асимилация. Стотици хиляди турци са принудително покръстени.
Поповете вървят напред, а зад гърба им са руснаците с топовете. Който не се съгласи, или го изселват, или по-лошо, каза министърката.
Става дума за население, което е около две трети от сегашна България.
Целта на руснаците е подобна на събитията в Македония и македонския етнос. Първо от турците да направят „българи“, а след това от българите – руснаци. По същия начин сърбите измислиха македонците, които после да станат сърби.
„Вижте в колко много градове и села у нас има джамии, а няма турци. Защо това е така? Кой би строил джамия в християнски град. Не е бил християнски, истински мюсюлмани и турци са били, и насила са ни направили българи“ – обясни Захариева.
Според нея, българският етнос е избягал от България още с турското нашествие. Истинските българи са се претопили в други славянски народи, където са емигрирали – поляци, чехи, руснаци.
„Нали виждате положителното отношение между българи и турци. Колкото и пропагандата да тръби, ние някак се уважаваме и се чувстваме близки. Това е защото сме една кръв и още се усеща.“  – каза още външната министърка.
Трябва да погледнем честно миналото си, и да го признаем. Никой няма да бъде правен насила обратно турчин, да стои какъвто си е. Но трябва да гледаме истината, а не да се правим на изкуствени глупави братовчеди на руснаците, е мнението на Захариева.
Източник: ovtzanews.blogspot.com
loading...

11 КОМЕНТАРИ

 1. Тази чела ли е изобщо ,дори и измислената ни история?!
  Знае ли, че на Балканският полуостров НЯМА преселение на османци?!
  Знае ли, че не турците са „покръствани“ – да погледне корена на думата, а българите са преживели този ужас и който не се е подчинил е загубил главата си – много преди посочената година?!
  Знае ли, че така наречените помаци са резултата от това помохамеданчване?!
  Тя нас за прости ли ни има!?
  ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ГАВРА С НАРОДА НИ, КОЯТО НЯКОЙ МОЖЕ ДА ИЗМИСЛИ!!!
  СРАМ МЕ Е ОТ ВСИЧКИТЕ НИ МИНИСТРИ И ОБКРЪЖЕНИЕТО ИМ!
  НЕ Е ЧУДНО, ЧЕ СА ТОЛКОВА ПРОСТИ И НАГЛИ- КАКЪВТО ШЕФА- ТАКИВА И ПОДЧИНЕНИТЕ МУ!!!
  P.S. Това психическа подготовка за реалното ни предаване в ръцете на Турция ли е???

 2. ПО ТЪПО И ПРЕДАТЕЛСКО ИЗКАЗВАНЕ – едва ли може да се измисли. Госпожата няма НИКАКВА представа, за това, какво е представлявала българската народност и какво е ДАЛА за развитието на човечеството. Тя няма капка чувство за срам.

 3. Тая мръсна и грозна покръстена туркиня , е позор за поста , който заема – външен министър на Р. България . И още – потвърждава позора на герберастите , начело с тиквата боко .

 4. Класически пример за фалшива новина. Къде го е казала, на кого го е казала, защо го е казала- тези подробности липсват. Никой себеуважаващ се журналист не пише така. Източник- Овца нюз?!- абе вие ебавате ли се?!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук