Илиана Беновска, снимка: Канал 3

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, News24-bg.com

Втори юни е денят на трагичната гибел на великия и неповторим поет и революционер Христо Ботев! Ден, в който свеждаме глави в знак на почит и преклонение пред паметта на хилядите български герои дали живота си, за да я има днес България, за да ни има нас!

Оказва се, че само Беновска и вицепремиерът Красимир Каракачанов празнуват на този ден. Двамата си честитаха „празникът“ в предаването „Беновска пита“ по Канал 3 в присъствието на депутата Александър Сиди от ВМРО, който остана безмълвен, вероятно той също е празнувал гибелта на Ботев.

Медиите останаха безмълвни от този грозен акт на поругаване на паметта на Ботев и хилядите български герои. Дали пък по този начин Каракачанов не празнува новото съвременно робство, в което е поставен днес българския народ?

Дали Каракачанов просто не показа истинското си лице, което коренно се различава от лицето на патриотизма? Оставяме тези изводи на вас, нашите читатели, а Информационна агенция News24-bg.com призовава Беновска и Каракачанов в спешен порядък публично да се извинят на българския народ, ако имат морал!

Красимир Каракачанов
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук