Лиляна Павлова съсипана от работа за евроизборите (СНИМКИ)

Бившата министърка на европредседателството е сигурен евродепутат след 26 май

0
4716
Снимка: "Ретро"

Кандидатката за евродепутат от ГЕРБ Лиляна Павлова е известна като един от най-големите работохолици в партията. А по време на напрегнатата предизборна кампания, чийто пик е в момента, съвсем е забързала темпото. Павлова не спира да работи, дори когато е в движение, и непрекъснато обсъжда по телефона важни партийни дела, предаде „Ретро“. Независимо от натоварения си график и умората тя отново показа, че безупречната визия е не по-малко важна за един политик и бе избрала делова черна рокля със сако в ултрамодерния жълт цвят, за да постигне ефектен контраст.

Бившата министърка на европредседателството е сигурен евродепутат след 26 май. Павлова е на 7-а позиция в евролистата на ГЕРБ. Водачът ѝ Мария Габриел обаче най-вероятно отново ще бъде предложена за еврокомисар в новата Европейска комисия. Това означава, че листата автоматично ще се дръпне с едно място напред.
Заради многото си работни ангажименти напоследък Павлова рядко има време за семейството си. Депутатката от ГЕРБ се радва на щастлив брак. Тя е сред малцината грандами в политиката, които са успели да опазят половинките си от широката аудитория дори след повече от 15 години на политическата сцена. Съпругът на Павлова – Пламен Николов, избягва публичността, но подкрепя безрезервно жена си във всяко нейно начинание, включително и в най-новото ѝ – борбата за евродепутатско място. Голямото им щастие е дъщеря им София, която e ученичка и всестранно развита натура.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук