Снимка/източник: Информационна агенция News24-bg.com

Автор: Тодор СТЕФАНОВ, ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА ИА News24-bg.com

През годините станахме свидетели на какви ли не анонимни сигнали, изпратени до редакцията на най-скандалната медия в социалните мрежи, а именно News24-bg.com. Но за първи път някой си признава, че подава информация за себе си и сам ни го изпраща, заставайки с имената си. Такъв е случаят на Боби Манекена и съпругата му Нина, който определено успя да ни разсмее.

Вчера Нина ни поздрави със „Здравейте, екип News24-bg.com” и множество усмивки. След това се представи – „Пише ви Нина Димитрова, съпруга на Борислав Димитров, по-известен като Боби Манекена. И двамата с моя съпруг сме пловдивчани и станахме по-известни миналата година след като кумове на нашата сватба ни станаха Николай Бареков и неговата втора жена Мария Календерска“, след което Нинчето ни изпраща и линк към сайт, в който твърденията й по-горе са отразени в статия.

Нина и Боби като че ли на сериозно са се взели за големи знаменитости и твърдо са решили да поддържат да градят бляскав имидж, споделяйки с обществото подробности около цветния си и богат лайфстайл. Поради тази причина Нина бе длъжна да ни информира: „В момента отново сме в Монте Карло, Монако с моя съпруг Борислав. Ние живеем в момента в Монако и ще останем за целия летен сезон. И в събота вечер като излязохме на парти в известните дискотеки „Twiga” и „Jimmy’z” се запознахме лично с известния Flavio Briatore!!! Той ни покани да останем на неговото сепаре цяла вечер. Ето снимки и видеа от вечерта“ (виж в галерията по-долу).

Като че ли тези сведения не са ни достатъчни, за да разберем що за живот живеят Боби Манекена и съпругата му, и поради тази причина Нина продължи: „Цяла вечер се разливаше скъпо шампанско „Dom Perignon” и се забавлявахме страхотно. Изкарахме до ранните часове в „Twiga”, а тази дискотека е собственост на Фабио Бриаторе и после се преместихме в другия известен нощен клуб „Jimmy’s”, където бяхме на афтър парти до сутринта“.

След като ни наводни с десетки снимки от дискотечните им приключения, Нина ни даде напътствия как да представим целия материал, посветен на нея и Боби: „Ако искате може да напишете статия със заглавие: „Пловдивчаните Боби Манекена и чаровната му съпруга Нина се запознаха със световно известния Flavio Briatore в дискотека „Twiga” в Монте Карло, Монако“ и добавя, че за всички ще е интересно да прочетат подобна новина.

На раздяла Нина ни благодари и ни предупреди, че ако желаем, може да ни държи в течение със снимки и факти около бъдещите им начинания в Монако, като например – посещението им на „Формула 1“ през май и на филмовия фестивал в Кан.  

Всъщност да си правят ПР на гърба на популярни личности е част от стратегията на жадното за слава семейство. След като си правят реклама с това, че Бареков е кумувал на сватбата им, в нета могат да се намерят публикации, чийто текст се върти около техни снимки с тенисиста Григор Димитров или общи фотоси с Филип Плейн от Монако. А сега и с Флавио Бриаторе…

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук