Снимка/източник: Информационна агенция News24-bg.com

Репортер по темата: Ива ДИМИТРОВА, News24-bg.com

Кирил Рашков-Цар Киро и спътницата му Царица Костадинка пръснаха 50 бона за раждането на правнучето си, научи Информационна агенция News24-bg.com TV. Бившият затворник събра цялата фамилията, а празненството се превърна в истинска вакханалия от бесни кючеци, цигански оркестър и банкноти от стотачки в ръцете на певците, отрупани маси с най-скъпите и отбрани мезета и питиета, сред които отлежало уиски за 200 лева бутилката, видя още Агенция News24-bg.com TV.

Скандално видео от разточителното празненство се появи в профила на видеооператора Митко Касъмов. Партито се е завихрило миналия вторник на последния етаж на скандалната сграда на Цар Киро, която трябваше да бъде хотел, видя още News24-bg.com TV в социалната мрежа.

Рашкови я построиха през 1995 г. Сградата обаче се оказа незаконна. Години наред не можеше да бъде въведена в експлоатация заради колона, стъпила на отсрещния тротоар. Освен това, фамилията не спазила първоначалния архитектурен план и вместо 4, вдигнала 6 етажа. Преди две години имотът пък бе запориран от данъчните заради борчове на фамилията. Въпреки това Рашкови обитават последните 2 етажа, но заради запора нямат право да продават или отдават под наем останалите.

Последният етаж на сградата, която се намира на метри от централния булевард „Мария Луиза“, е с панорамна гледка към Тепетата и Античния театър. В резиденцията на Цар Киро се намъкна ромски оркестър с огромни тонколони, от които музиката дъни на макс. Като истински глава на клана, Кирил Рашков почти през цялото време наблюдава купона от златния си трон в компанията на Царица Костадинка. Циганската кръв във вените на Цар Киро обаче по някое време кипва и той скача на дансинга при младите.

„Благодаря на всички за уважението. Радвам се, че тук има много деца. Обичам децата и внуците. И вие да ги обичате като мен, дава наставления на родата Цар Киро и продължава – А сега, ето 50 лева за няколко поздрава…“.

За ражданато на правнучето си Цар Киро опъна софра на последния етаж на сградата си, строена за хотел, която се намира на ул. „Света гора“ №4 в Пловдив (на снимката долу)
Отлежало и марково уиски се ля за най-новия член на фамилия Рашкови
Масивна златна гривна и огромен пръстен се забелязват на ръката на Ангел Рашков, сина на Цар Киро
Царица Костадинка грабва микрофона и измземва функциите на певеца
Във вихъра на циганския купон Цар Киро пляска с ръце ала Боби Михайлов
Стотици грамове злато тежат и на ръцете на Кирил Рашков. На кръгчето в дясно певецът стиска 50 лева бакшиш

Във видеото долу можете да видите сами разточителния цигански купон на Рашкови:

Публикувахте от Mitko Kasamov в Вторник, 14 май 2019 г.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук