Снимка/източник: Информационна агенция News24-bg.com

Из фейсбук шества едно видео – откъс от миналогодишно предаване на журналиста от „Канал 3“ Любо Огнянов „Офанзива“, в което той лови депутати джигити. В откъса се вижда как той преследва колата на депутатката от БСП и водачка на листата за евроизборите Елена Йончева, а тя три пъти за 10 минути минава на червено.

На предното стъкло на автомобила има пропуск за паркинга на парламента с нейното име. Около 14 часа Йончева напуснала сградата на парламента, качила се на джипа си и потеглила, движението към „Попа“ било слабо. С изненада Огнянов установил, че говорителката на парламентарната група на БСП не намалява скоростта, когато светнал жълт светофар и преминала на червено. На светофара пред френската гимназия Елена Йончева за втори път преминала на червено. А на светофара на НДК това се случило за трети път.

Светва червено, когато червената депутатка тръгва да пресича, в този момент преминават пешеходци и я забавят. Това обаче не отказва Йончева да премине и тя го прави, след като вече свети червено от по-дълго време.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук