Снимка/източник: Информационна агенция News24-bg.com

Министър-председателят Бойко Борисов вози из основните варненски улици кмета на града Иван Портних. Градоначалникът запозна премиера с всички инфраструктурни подобрения в морската ни столица, видя Информационна агенция News24-bg.com.

Портних показа на Борисов и изграждането на новия спортен комплекс в града на мястото на стария стадион.

„Квартал „Владиславово“ се превръща в един от най-уредените райони из града“. Обърнахме много внимание и на малките жители. Те вече ползват съоръженията“, каза още министър-председателят.

Премиерът за кратко спря с колата на новооткритата площадка в квартала, където граждани му благодариха за всичко, което е направил. Десетки деца и родители буквално ообсадиха автомобила, управляван от премиера, но той се притесни да слезе: „Ще кажат от опозицията, че се снимам с деца, кой знае какво ще измислят. Ще ме вкарате в беля“. Накрая обаче отстъпи на молбите на децата, включително и майки с бебета, които го увериха, че снимките са по тяхно желание.

На възгласите на граждани, че само ГЕРБ строи и развива Варна, а от БСП ползват лъжи и манипулации, премиерът ги посъветва: „Не мразете! В Библията пише да не се мрази – обичай врага си!“

Много бяха и желаещите да се снимат и с вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов, които придружават премиера в инспекцията из региона на Варна.

Премиерът Борисов бе посрещнат и от свещеници в храм, който се обновява. Те му благодариха, че никога не забравя вярата и църквата и го благословиха. Той разпита и тях дали са доволни от обновяването на града и къде може да се направят още обновления.

Накрая припомни, че няма смисъл от лъжи и злоба: „Има само едно сигурно нещо – накрая попът върви пред всеки!“

Публикувахте от Бойко Борисов в Вторник, 21 май 2019 г.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук