ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ В ДЕЙСТВИЕ! Младеж проплака пред NEWS24-bg.com: Червени тролове ме атакуват, пуснаха снимка менте с мен и Цветанов (СНИМКИ)

На тениската в оригинал пише "Младежи ГЕРБ"

0
100249
Снимка/източник: Информационна агенция News24-bg.com

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, News24-bg.com

Червени тролове нямат мярка – пуснаха тотална измама в нета. В групата АНТИГЕРБ те са публикували снимка на младежа от ГЕРБ Станислав Терзиев, но с преправен надпис на фланелката му. Той подаде сигнал и до Информационна агенция News24-bg.com с молба да се разпространи истинската снимка и да се разкрие лъжата, тъй като се притеснява от случващото се, предаде агенция News24-bg.com.

Терзиев, се оплака във Фейсбук от измамата, като публикува за сравнение истинската и фалшивата снимка. „Червените тролове атакуват всеки неудобен за тях човек ….СПОДЕЛЯЙТЕ! #ФотошопАзМразяГЕРБ #ОригиналМладежиГЕРБ“, написа Терзиев на страницата си в социалната мрежа.

В разпространението на огромната измама участва и депутатката от БСП Нона Йотова, която днес също публикува снимката на момчето с измамния текст „Аз мразя ГЕРБ“.

Ето ЛЪЖАТА, която разпространява депутатката от БСП Нона Йотова, а очевидно и от други червени активисти. На тениската в оригинал пише „Младежи ГЕРБ“. 

Снимки: ПИК

А ето и поста на Станислав с истинската снимка:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук