Снимка:източник: Информационна агенция "Топ Новини" (topnews-bg.eu)

Коментар на Тодор СТЕФАНОВ ЗА ТОП НОВИНИ/ topnews-bg.eu

И аз погледах малко Пловдивското Вавилонско Чудо на живо като журналист който показва събитието от място. По едно време се улових, че тихичко си скандирам – КПСС, БКП…КПСС, БКП… А Кмета от кеф беше подпикнал, видях аз с очите си.

Опит за разбор: Онзи с кавала. И той отече в ряката на моето презрение след едно интервю тия дни ама, че идиот е кметът.

Каза да се хващаме на работа и да спрем да „мрънкаме“.

Кукери в „типичните“ си кукерски одежди, вика репортерът на БТВ.

Да бе, типични. Бяха облечени в некви тоалети, правени по трудово от шестокласници. А носовете им – от моркови вие сериозно ли? Тъпанджията, който ги водеше се беше окостил от студ и се беше доста уплашил когато видя микрофонът на Информационна агенция „Дейли Прес“ и заяви: „А за вашата медия не даваме интерюта“. То си беше за уплах, по едно като мостче се тръскаха ритмично доста хора, а дори и блондинките знаят, че на войниците под строй не им разрешават да маршируват на мост, щото мостът може да падне.

Ама, слава Богу нищо не стана.

После некви комсомолчета рецитираха некви неща, пък едни букви ги бутаха и дърпаха насам-натам едни нещастници… А върху буквите седяха други нещастници, на чиито фанелки бяха нарисувани размазано други букви….които махаха с ръце. Затвори очи, отвори очи, рецитираха с комсомолски патос едни младежи… дръж ми шапката.

На това място се махнах от това място. Но така и не разбрах за какво са дадени тези милиони. Да речем, че са им платили на кукерите по малко, по повечко на оня с кавала, на Валя Балканска, на буквите, на осветителите, за одеалата и шалчетата… Пак не ми се връзва милион.

Интересно, дали са го прожектирали този разкош по света?

За да си върнете равновесието, да се отърсите от възхитата, да се пречистите от снощните емоции, за да запазите себе си и семейството от грипъ /както му вика една докторка на грипа/, за да вземете най-правилното решение кой самолет е най-добър за нас, от Нова предложиха смути:

В един блендер смесвате броколи, портокал, фурми, връзка магданоз, маслини Каламата, без костилките, ябълки, нокти, може и собствени, кокосово мляко, три косъма от рус човек, био киноа, крак от жаба и две парчета алабаш. Докато се смила това, трябва да се завъртите три пъти около масата, да плюнете два пъти през лявото рамо и готово!

Тотев рече: „Чувствам се като на сватба“. Да беше заколил прасетата по-добре, ама а от тях няма как да се краднат 2 милиона…

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук