Неотдавна Ивана се подложила на операция на щитовидната жлеза, а причината била възел с доста големи размери, предаде Информационна агенция „Дейли Прес“.

Именно заради това в последно време певицата на народа периодично бе подпухнала, което все предполагала, че е алергична реакция.

Освен това, както самата тя сподели, се усещала тежка, задържала вода, а и чувствала някакво безпричинно напрежение. 

Истинският проблем бил установен на не планиран преглед, на който хитовата пайнерка се решила, докато чакала в болницата резултатите от изследванията на майка й.

Не след дълго се състояла и интервенцията, при която била отнета част от възела, като била запазена нормалната функция на щитовидната жлеза.

Днес Ивана се чувства добре, но борбата й не приключила с успешната операция.

Изпълнителката на „Шампанско и сълзи”, която на 31 януари отбелязва 50-тия си юбилей, започнала да търси психологическата причина за случилото се и установила, че тя е съвкупност от страхове. Дали са осъзнати или не, дали са „изкопирано чуждо поведение”, Ивана не знае със сигурност, тъй като не се задълбочила в тази посока, а преминала към преодоляването им.

„Страхът дали няма да остана сама, дали ще имам пари… Както всеки нормален човек и аз си ги имам същите неща. Това, че съм популярна и разпознаваема, не ме прави с нищо по-различна от всеки един човек, който се пита: „Добре, де, ако другият месец ме уволнят и нямам работа?!”. Само че, когато минах през този етап, си казах: „Добре, с мислене, със самообвиненията, със страховете какво може да промениш?!”. Хайде да видим сега… Какво ще стане, ако сега остана без пари?! Аз съм курназ – влизам в първата кръчма и започвам да пея – все за хляба ще изкарам”, споделя Ивана. И допълва крайният извод, до който стигнала – не бива да се бои от нищо, цитира „Уикенд“.

Иначе и като една от най-големите звезди в попфолк бранша, Ивана не харчи солидни суми за маркови дрехи и аксесоари. Убедена е, че това, което прави дрехата да изглежда скъпа, е осанката, начинът, по който я носиш, а не цената й. „Абсурд е да платя 4000 лева за чифт обувки или 800 долара за тениска. Обичам красивите неща, но намирам тази мания по лукса за нелепа. При толкова бедни хора у нас е грехота да се накиприш като елха и да носиш 50 000 лева по себе си. Минала съм и аз през този етап и днес ми е смешно. Колко малко му трябва на човек, за да се чувства щастлив?”, отсича обичаната певица.

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук