Корнелия Нинова

Докато Корнелия Нинова се вихри в политиката и яха протест след протест, мъжът ѝ Митко Нинов има нерадостна съдба – на неговите плещи пада домакинската работа вкъщи, видяха фотографите на „Ретро”.

Дори и в неделя директорът в гиганта „Лукойл” е зает с домашни ангажименти. Преди обед той се отправи към близкия пазар в квартал „Красно село”. Облечен с анцуг и маратонки, Нинов търпеливо обиколи сергиите, за да види откъде е най-изгодно да купи зеленчуци за салатата, която трябва да приготви. Митко беше натоварен от благоверната си през уикенда да сложи киселото зеле и той спазари на добра цена няколко глави от многолистния зеленчук. После се заоглежда за свежи плодове и се спря на едро българско грозде. Изглежда, домакинската работа никак не се нрави на бившия митничар, тъй като по време на обиколката си из пазара той гледаше мрачно и с видима досада, като избягваше да общува с продавачите на зарзават. После мъжът на червената прима се отправи към кварталния супер да купи яйца, мръвки и хляб.

„Като си е взел такава амбициозна жена, няма избор и той трябва да зарежда с провизии за обяда и вечерята. Домакинята, като я няма по цял ден вкъщи, Митко е принуден да се грижи за прехраната. Ако не е той да напазарува, ще умрат от глад. Дори и боклука сутрин изхвърля”, ожалиха го съседи.

Според тях семейството живее охолно и не се лишава от нищо. Мъжът на синята приватизаторка е на сладка служба в най-голямата петролна компания у нас „Лукойл”, откъдето взима голяма заплата. Той преуспява във възловата дирекция на петролния гигант „Лукойл“ – „Развитие и експлоатация“, а според запознати позицията му е свързана пряко с ценообразуването на горивата у нас. В същото време жена му зове за протести уж заради високите цени на горивата и мафията в бранша. Това не е ли висша форма на цинизъм и демагогия, питат редови социалисти, несъгласни със стила и методите на Нинова, която ръководи еднолично партията и се разправя със знакови червени имена.
loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук