Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / ТОП НЮЗ 

Историята на убития старец от „Люлин“ е покъртителна. Оказва се, че той е бил системно пребиван от дъщеря си. Само преди няколко седмици „Съдебен спор“ прави предаване по казус за спор за апартамент и неплатени сметки. Жоро Игнатов отива на място заедно с вече убития Янев, за да се види с дъщеря му във въпросния апартамент. Там обаче се натъква на ужасяваща гледка.

Оказва се, че неплатените сметки на стойност около 8 хиляди лева, са нищо в сравнение с това, че трите деца с години стоят под ключ от майка им и баща им. 87-годишния Стефан Янев заявява, че внучките му никога не са ходили на училище, защото дъщеря му и зет му не харесвали българските школа. Това потвърждава и самата майка пред камерата. С просто око пък е видно, че нервите на жената са доста разклатени, тя напада оператор и журналист, като посяга и на мъжа си, защото говорел пред камерата. 

Съседка пък разказва, че многократно са подавани сигнали към Агенция за закрила на детето. Когато идват социалните обаче майката започна да ги гони, не ги допуска и заплашва с ножове.  

„Децата никога не са ходили на училище, не излизат от апартамента. Не излизат да играят с другите деца. Идвали са от социалните, майката не ги е допуска. Викове крясъци, ножове, заплашва хората с ножове. Нито едно от трите деца не е ходило на училище. А баща й колко ой е ял, само той си знае. Седеше долу на стълбите и плачеше“, разказва покъртителната история съседката.

Както съобщихме по-рано, дъщерята и зетят на убития Янев са задържани, а трите деца, които са държани години наред в една стая под ключ са поставени под полицейско наблюдение и с тях работят социалните.

Дъщерята и зетят на Стефан Янев за задържани за убийството му

Трите деца са държани години наред под ключ

Убитият Янев многократно е бил пребиван от дъщеря си и зет си

Трите момичета са под полицейско наблюдение

Съседката на семейството многократно е подавала сигнали до Агенция за закрила на детето, но резултат не е имало… 

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук